Valuutat:
 

Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautukset

1. laivaus

Käytämme International Express -palvelua kaikkiin kansainvälisiin toimituksiin. Tilaukset lähetetään yleensä 48 tunnin kuluessa tilauspäivästä. Kun tavarat lähetetään, tarjoamme seurantamäärän online-seurantaan välittömästi. Toimitus vie yleensä 5-9 päivää ovelta ovelle.
2. Peruutukset

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, lähetä meille sähköpostia välittömästi. Lähetettyjä tilauksia ei voi peruuttaa. Toivottavasti voit ymmärtää. Kiitos.
3. Tuotto

Jos satunnaisessa valmistusvaurioissa korvaamme tai korjataan tuotteet asiakkaallemme ilmaiseksi. Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee lähettää meille sähköpostia ja ilmoittaa syystä. Sitten annamme sinulle lisää ohjeita. Tavarat on palautettava ilman alkuperäiskappaletta ja ne on varustettava alkuperäisillä pakkauksilla ja etiketeillä. Saatuaan palautustarvikkeet, hyvitämme koko maksusi.
4. vaihtoa

Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun on lähetettävä meille sähköpostia ja ilmoitettava syystä. Sitten annamme sinulle lisää ohjeita. Tavarat voidaan vaihtaa alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisissä olosuhteissa ilman alkuperäisiä pakkauksia ja etikettejä. Kun palautat kohteen vaihtoon, varmista, että nimi, osoite, puhelinnumero ja ohjeet ovat selkeästi osoittaneet.
Suosittelemme, että käytät jäljitettävää lähetystä. Jos tavarat menettävät tiellä, voit seurata varustamoa. Merentakaisten tilausten osalta tämä prosessi voi joskus kestää jopa 30 päivää.
5. Vakuutus

Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa vakuutuksesta. Varustamo vastaa kaikista niistä tehtävistä. Yli 99% tuotteista toimitetaan turvallisesti. Jos kohde katoaa tai vahingoittuu, olemme vastuussa puolet menetyksestä.

Shipping Sample Text ...

This section of text is from the Define Pages Editor located under Tools in the Admin.

To remove this section of the text, delete it from the Define Pages Editor.

Takaisin